הודות לניסיונה עתיר השנים של קונלוג בתחום הפנאומטיקה והאוטומציה, זוכה היא לא רק לתת ייעוץ ותמיכה ללקוחותיה בתחומים אלו, אלא גם לתכנן ולייצר עבורם פתרונות פנאומטיים שונים ומגוונים, דוגמת פאנלים פנאומטיים, ארונות פיקוד, פתרונות חיבור ייחודיים ועוד ועוד. להלן מספר דוגמאות לפתרונות פנאומטיים שתוכננו ויוצרו ע"י קונלוג ללקוחותיה.
לפתרונות נוספים >>>
לפרטים נוספים:
ישראל הוד-
israel.h@conlog.co.il
052-8800584, 03-9269595
תכנון וייצור של פאנל הפעלה פניאומאטי רב ערוצי למכונת בקרת איכות בחדר נקי. הפאנל, אשר תוכנן ויוצר ע"י קונלוג בהתאם לדרישות הלקוח, אחראי להפעלה של מגוון מכלולי המכונה המופעלים ע"י אוויר. בפאנל משולבים שסתומי הפעלה לוואקום ולחץ אוויר, עם חיווי של סנסורים דיגיטאליים ואנאלוגיים.
תכנון וייצור של פאנל הפעלה פנאומאטי ע"י קונלוג בהתאם לדרישות הלקוח. הפאנל משלב שסתומים, חיישני וואקום, חיישני לחץ וכן רכיבים פנאומטיים נוספים ומהווה מרכז שליטה למכונה לבדיקת ווייפרים (Wafers). הפאנל ממיר את אותות הפיקוד החשמלי לפעולות פנאומטיות, דרך מעגל פנאומטי.
תכנון וייצור של פאנל שליטה והפעלה פנאומטי לראש הדפסה של מכונת דפוס דיגיטלית. בפאנל זה, אשר תוכנן ויוצר ע"י קונלוג בהתאם לדרישות הלקוח, משולבים יחידות ואקום ונטורי, שסתומי פיקוד פנאומטיים וסנסורים של ואקום.
לידיעתך, באתר זה נעשה שימוש בקבצי Cookies ובכלים נוספים (שלנו ושל צדדים נוספים) שמטרתם לספק לך חווית גלישה טובה יותר, וכן לאיסוף מידע סטטיסטי, ניתוח מאפייני גלישה, שיווק ופרסום. למידע נוסף ראו את תנאי השימוש. המשך גלישה באתר מהווה הסכמה לשימוש זה.