16.09.2020
חידושים בתחום המכניקה לשנת תש"פ
נכתב על-ידי יבגני נודלר, מנהל מחלקת מכירות, קונלוג-אבירי
מיום הקמתה, עולם המכניקה עומד בבסיסה של קונלוג, והם גדלים ומשתנים זה לצד זה, בהתאם לשינויים בעולם ובצרכים השונים. אנו שמחים להציג לכם שני חידושים מרכזיים בתחום, אשר יצאו אל השוק בשנה האחרונה וכבר השתלבו נהדר בפיתוחים שונים:
מערכת המסוע האליפטי DTS של חברת HepcoMotion משולבת מובילים לינאריים מסדרת PRT, עם יתרון של טכנולוגית V אשר אינה מצריכה תחזוקה שוטפת.
ההנעה מתבצעת בעזרת רצועה מיוחדת המחוברת בצורה קשיחה למספר עגלות/רוכבים עם מרווחים קבועים על פי דרישת הלקוח, ובכך מאפשרת ביצוע יישומים רבים בעלי מהירות ועומסים גבוהים בהתקנה אופקית ואנכית.
למערכת מגוון רחב של גדלים, כולל 25-351, 44-468, 44-612 ו-76.
מסוע פלטות/תחנות מדגם X85P של חברת FLEXLINK השבדית, מעניק למשתמשים פתרונות בעלי תנועה רציפה ויעילה בקווי-הייצור. כל מסוע ניתן להתאמה לסביבות עבודה שונות ולתעשיות מגוונות, החל מהרכבת מכשירים רפואיים עדינים, דרך תעשיית מזון ועד לתעשייה הכבדה. ניתן לקבל את המסוע במגוון תקנים תעשייתיים.
מספר דברים חשובים על המסוע:
לפרטים נוספים על המוצרים, מוזמנים ליצור איתנו קשר
לידיעתך, באתר זה נעשה שימוש בקבצי Cookies ובכלים נוספים (שלנו ושל צדדים נוספים) שמטרתם לספק לך חווית גלישה טובה יותר, וכן לאיסוף מידע סטטיסטי, ניתוח מאפייני גלישה, שיווק ופרסום. למידע נוסף ראו את תנאי השימוש. המשך גלישה באתר מהווה הסכמה לשימוש זה.